Тезаурус смаків. Словник поєднання смаків, рецепти та ідеї для креативного приготування їжі
Виробник | Ексмо |
Обкладинка | Тверда |
Автор | Ніки Сегніт |
Кількість сторінок | 512 |
ISBN | 978-5-699-87838-3 |
Жанр | Кулінарія за інгредієнтами |
Опис товару
У деяких це виходить краще, в інших - гірше, але все без винятку люди вміють готувати. Як же стати кухарем, щоб потрапити на на обід до якого будуть вибудовуватися черги?
Головна відмінність хорошого кулінара від поганого - віртуозність. Прислухаючись до «букві закону», повністю виконуючи всі дії з рецепту, можна приготувати смачну страву. Але справжній шедевр можна зробити тільки проявивши фантазію.
«Тезаурус смаків. Словник поєднання смаків, рецепти та ідеї для креативного приготування їжі »- книга, яка навчить імпровізації.
«Тезаурус смаків» не має аналогів. Ця кулінарна книга унікальна тим, що не надає докладні інструкції, а вчить самостійно комбінувати різноманітні інгредієнти. У ній представлено 99 продуктів, відібраних самої Ніки Сегніт.
Книга побудована таким чином, що продукти розбиті на пари, а смаки систематизовані. Кожне з 4851 отриманого поєднання детально описано і розібрано.
Малювання і приготування їжі - дуже схожі заняття. Якщо у художника є кольори, які плавно переходять один від одного, то кухар має продукти зі схожими смаковими відтінками.
Прочитавши «Тезаурус смаків», кожен зможе самостійно придумувати страви, комбінуючи різноманітні інгредієнти. У книзі є рецепти, які дадуть уявлення про способи готування продуктів. Адже багато хто з них набувають дуже різний аромат в залежності від того зварити їх, згасити або посмажити.
Книга розповість про те, як з'єднувати продукти, якому способу обробки їх піддавати. Згодом ви перестанете зазирати в рецепти, повністю покладаючись на інтуїцію.
Купуйте «Тезаурус смаків» - навчитеся мистецтву віртуозною готування.
Характеристики Тезаурус смаків. Словник поєднання смаків, рецепти та ідеї для креативного приготування їжі
Виробник | Ексмо |
Мова видання | Русский |
Мова оригіналу | англійська |
Рік видання | 2016 |
Вікове обмеження | 16+ |
Обкладинка | Тверда |
Тип паперу | офсетний |
ілюстрації | відсутні |
Автор | Ніки Сегніт |
Перекладач | Євген Журба |
Формат | 60x90/16 |
Розмір | 220x144x37 мм |
Кількість сторінок | 512 |
ISBN | 978-5-699-87838-3 |
Жанр | Кулінарія за інгредієнтами |