Вино Barbadillo Manzanilla Solear біле сухе 0.75 л (VTS3109310)
Країна виробник | Іспанія |
Вид напою | сухе |
Сорт винограду | Palomino |
Регіон | Андалусія |
Класифікація | DO |
Опис товару
Опис, стилістика
Колір блідо-солом'яний із привабливими відблисками. Аромат чистий, інтенсивний та витончений від тривалої витримки під флером з нотками моря (солі та йоду). Смак надзвичайно сухий, але з гладким і гармонійним, солонуватим і затяжним присмаком.
Гастрономія
Вино стане гарним доповненням до королівських креветок, копченої шинки та маринованих страв.
Виноградник
500 га у Верхньому Хересі біля річки Гвадалаквівір, яка надає м'якості клімату, що дуже добре для виноробства.
Спосіб виробництва
Вино ферментують у ємностях з нержавіючої сталі об'ємом 400000 літрів при температурі 18 С 10 днів. Після алкогольної ферментації вино проходить яблучно-молочне бродіння. На Різдво біле сухе вино набирається міцності в 12-13% і кріпиться спиртом до 14,5%. Витримка відбувається у бочках, заповнених на 80% вином. Така технологія дає розвиватися спеціальної плівки ("флер"), що не дає окислюватися напою.
Спосіб витримки
За системою "солера". Вино витримується у бочках, які розташовані особливим чином. З діжок нижнього ряду з найвитриманішою сировиною херес відбирається десь на одну третину, після чого в них доливається вино з бочок, розташованих у ряду вище. А вони поповнюються хересом із ще вище розташованих ємностей. Витримка 6 років у підвалах Санлукар-де-Баррамеда. Усього 12500 бочок було використано для витримки.
Цікаві факти, історія, нотатки
Компанія була заснована в 1821 Беніньо Барбадійо у Верхньому Хересі (Іспанія).
Характеристики Вино Barbadillo Manzanilla Solear біле сухе 0.75 л (VTS3109310)
Виробник | Barbadillo Інші: Вино Barbadillo |
Об'єм, л | 0.75 Інші: Вино об'єм, л: 0.75 |
Країна виробник | Іспанія |
Вид напою | сухе Інші: Сухе вино |
Міцність | 15 Інші: Вино міцність: 15 |
Сорт винограду | Palomino |
Колір вина | біле Інші: Вино колір: Біле |
Регіон | Андалусія |
Класифікація | DO |
Смак | Сухий, Солонуватий |