Вино Henriques & Henriques Finest Dry біле сухе 0.5 л (BWQ2078)
Країна виробник | Португалія |
Вид напою | сухе |
Вміст цукру, г/л | 51.5 |
Сорт винограду | Tinta Negra Mole |
Регіон | Мадейра |
Класифікація | DOP |
Опис товару
Henriques&Henriques є одним із найбільш значних виробників мадери на острові. Завдяки вулканічним ґрунтам та клімату, виноград отримує максимальну кількість корисних речовин, а вина мають велику різноманітність стилів. Finest Dry – суха мадера із вмістом цукру 62 г/л. В ароматі та смаку домінують відтінки цитрусу, горіхів, ванілі та фруктів.
- Сортовий склад - Тінта Негра
Вініфікація
Мадейра – єдине вино, яке піддається нагріванню для імітації ефекту тривалої подорожі на Схід. Процес бродіння під час виготовлення мадери, залежно від заданої температури, триває від 8 до 24 годин. Бродіння напівсолодких вин займає близько трьох днів, напівсухих – до 4 днів. Ферментація сухого вина становить 5-6 днів. Отримані вина кріпляться до 17-20% вмісту алкоголю винним спиртом і зберігаються в чанах – ешуфах, які нагріваються до 45 °С протягом не менше 3 місяців. Після цього вино повільно остигає до кімнатної температури і дозріває протягом кількох років у дубових бочках у системі солера. Основне правило при виготовленні мадери – свіже повітря та тепло, тому температура та вологість повітря у цьому приміщенні суворо контролюється. Більшість вина у компанії зберігається у власних бочках, причому, вік деяких із них становить понад сто років.
Характеристики Вино Henriques & Henriques Finest Dry біле сухе 0.5 л (BWQ2078)
Виробник | Henriques & Henriques |
Об'єм, л | 0.5 Інші: Вино об'єм, л: 0.5 |
Країна виробник | Португалія Інші: Португальське вино |
Вид напою | сухе Інші: Сухе вино |
Міцність | 19 Інші: Вино міцність: 19 |
Вміст цукру, г/л | 51.5 |
Сорт винограду | Tinta Negra Mole |
Колір вина | біле Інші: Вино колір: Біле |
Регіон | Мадейра |
Класифікація | DOP |
Смак | Ваниль, Ореховый, Фруктовый, Цитрусовый |