Вино Louis Eschenauer d'Oc Cabernet Sauvignon (червоне, сухе)
Країна виробник | Франція |
Вид напою | сухе |
Вміст цукру, г/л | 4 |
Сорт винограду | Cabernet Sauvignon |
Регіон | Лангедок-Руссійон |
Класифікація | Vdp |
Опис товару
Опис, стилістика: Вино має червоно-рубіновим кольором. У насиченому ароматі вина розкриваються відтінки чорної смородини, ожини та спецій. Вино має багатий, соковитий смак з приємним ягідним післясмаком.
Гастрономія: Вино чудово поєднується з м'ясним рагу, м'ясними салатами, смаженим м'ясом, овочами на грилі під сирним соусом, пастою, піцою.
Температура подачі, С: 15-16
Спосіб виробництва: В процесі виробництва виноград проходить ферментацію в ємностях з нержавіючої сталі протягом 3 тижнів при температурі 22 ° С, після чого витримується протягом шести місяців в нейтральних ємностях.
Цікаві факти, історія, замітки: При виробництві вин, що класифікуються як місцеві (VDP), використовується виноград, який збирається з суворо визначених територій. Крім того, такі вина повинні відповідати ряду вимог: проводитися тільки з певних сортів винограду, мати природну фортеця не нижче 10 ° (для Середземномор'я) або 9-9,5 ° (для інших регіонів), задовольняти встановленим органолептичним вимогам.
Характеристики Вино Louis Eschenauer d'Oc Cabernet Sauvignon (червоне, сухе)
Виробник | Louis Eschenauer Інші: Вино Louis Eschenauer |
Об'єм, л | 0.75 Інші: Вино об'єм, л: 0.75 |
Країна виробник | Франція |
Вид напою | сухе Інші: Сухе вино |
Міцність | 12 Інші: Вино міцність: 12 |
Вміст цукру, г/л | 4 |
Сорт винограду | Cabernet Sauvignon |
Колір вина | червоне Інші: Вино колір: Червоне |
Регіон | Лангедок-Руссійон |
Класифікація | Vdp |
Особливості | Недорогое |
Смак | Черная смородина, Специи, Ежевика |