Віскі Black Velvet 0.7 л 40% Tube (BWT1901)
Об'єм, л | 0.7 |
Країна виробник | Канада |
Вид напою | Виски бленд |
Опис товару
Відрізняється м'якістю, округлістю та оксамитовим смаком, завдяки якому він отримав свою назву. Профіль розкривається ароматами карамелі, ванілі, кокосу та житньої прянощі. На смак солодкість домашньої випічки, меду та підсмаженого солоду, на тлі цитрусової свіжості. В основі віскі житні, пшеничні та кукурудзяні спирти.
Історія виробника: завод з виробництва віскі Black Velvet був відкритий братами Гілбей у 1933 році в Канаді. Відкриття довелося саме на час Сухого закону в США, коли алкоголь із сусідньої Канади нелегально, але дуже успішно і великими партіями постачався до Штатів. Black Velvet вперше вийшов з бочки в 1951 році під назвою "Black Label", але після того, як початковий дистилятор Джек Неп'єр спробував його, він змінив назву, щоб відобразити його фірмовий оксамитовий смак та м'якість.
З 1991 року винокурня бренду стала надзвичайно сучасним та повністю автоматизованим виробничим майданчиком. На головному заводі виробництво йде від зерна до діжок, що зберігаються на складах. Після дозрівання віскі для внутрішнього ринку Канади розливається на місці, але переважна більшість, близько 85%, вирушає до Каліфорнії та Кентуккі. Щорічно туди відвантажується 100 вагонів-цистерн, один із яких дорівнює 100 000 літрів. Компанія Black Velvet є другим бестселером канадського віскі у США після Crown Royal. Віскі бренду популярні у 50 країнах світу.
Гастрономічні поєднання: хороший у чистому вигляді і як дижестив, можна подавати з невеликою кількістю льоду.
Температура подачі: 18-21 °С.
Характеристики Віскі Black Velvet 0.7 л 40% Tube (BWT1901)
Виробник | Black Velvet Інші: Віскі Black Velvet |
Об'єм, л | 0.7 Інші: Віскі 0,7 літра |
Країна виробник | Канада Інші: Віскі канадський |
Вид напою | віскі бленд |
Міцність | 40 Інші: Віскі 40 градусів |
Вид віскі | Бленд |
Смак | Солодкий (Sweet) |
Особливості | У подарунковій упаковці |