Вино Errazuriz La Cumbre 2006 Syrah червоне сухе 0.75л (VTS3602062)
Країна виробник | Чилі |
Вид напою | сухе |
Рік виробництва | 2006 |
Сорт винограду | Syrah |
Регіон | Регіон Аконкагуа |
Опис товару
Опис, стилістика: Вино має глибокий і насичений рубіново-червоний колір. У насиченому і складному букеті тонко переплітаються аромати чорних фруктів, зокрема, чорниці та ожини, відтінки м'яса, солодких спецій, таких як гвоздика і мускатний горіх, і квіткових нюансів на задньому плані; стійкі таніни і хороша кислотність надають вину свіжість і елегантність; тривале і м'який післясмак з акцентами чорних фруктів.
Гастрономія: Вино чудово поєднується з качкою, свининою, кролятиною, різотто, ковбасами, холодним м'ясом.
Температура подачі, С: 18
Виноградник: Ягоди для цього вина ростуть на кращих ділянках виноградників Max I, Max II і Max V в долині Аконкагуа; Max I - 590 м над рівнем моря, гранітні грунту, щільність посадки - 10000 лоз на гектар; Max II - 580 м над рівнем моря, грунту - глибокі, колювіальні походження з текстурою від суглинку до супесчаніка і 30-40% вмістом каменів, оброблених в 1992 році на звернених на північ схилах; Max V - 600м над рівнем моря, грунту - глибокі, алювіально походження з 50% вмістом каменів.
Спосіб виробництва: Збір сорти Шираз почався в середині квітня з виноградника Max II і закінчився 22 квітня в Max V. Ягоди збиралися вручну в невеликі 15-кілограмові ящики і доставлялися на виноробню, де проходили ретельний відбір; виноград був очищений від гребенів, пригнічений і потім відправлений у чани з нержавіючої сталі, при цьому від 4 до 9% соку вилучили для того, щоб збільшити співвідношення шкірки і соку, що сприяло більш високому вмісту танінів, кращій концентрації кольору і ароматів; винификации проходила при температурі 26-30 ° С; 12% сусла ферментований природним способом на натуральних дріжджах; мацерація при температурі 20ºC тривала від 17 до 31 днів.
Спосіб витримки: 18 місяців в нових бочках з французького дуба.
Цікаві факти, історія, замітки: Дон Максімьяно Ерразуріс заснував Viña Errázuriz в 1870 році в ста кілометрах на північ від столиці Сантьяго в долині Аконкагуа; він привіз перші клони виноградних сортів з Франції, адже чилійське виноробство завжди було орієнтоване на французькі традиції. Сьогодні вином займається його спадкоємець Едуардо Чадвік - це вже шосте покоління сім'ї виноробів; саме Едуардо розробляє стратегію розвитку виноробні сьогодні, що теж в умовах зростаючої конкуренції на світовому ринку - непросте завдання.
Характеристики Вино Errazuriz La Cumbre 2006 Syrah червоне сухе 0.75л (VTS3602062)
Виробник | Errazuriz Інші: Вино Errazuriz |
Об'єм, л | 0.75 Інші: Вино об'єм, л: 0.75 |
Країна виробник | Чилі Інші: Вино Чилі |
Вид напою | сухе Інші: Сухе вино |
Рік виробництва | 2006 |
Міцність | 14.5 Інші: Вино міцність: 14.5 |
Сорт винограду | Syrah |
Колір вина | червоне Інші: Вино колір: Червоне |
Регіон | Регіон Аконкагуа |