Вино Firriato Camelot 2016 червоне сухе 0.75 л (BWR2400)
Країна виробник | Италия |
Вид напою | Сухое |
Рік виробництва | 2016 |
Вміст цукру, г/л | 0.47 |
Сорт винограду | Cabernet Sauvignon, Merlot |
Регіон | Сицилия |
Класифікація | IGT |
Опис товару
Колір - Вино насиченого червоно-рубінового кольору
Смак - Смак вина концентрований, повний, інтенсивний, сильний, багатий, спокусливий, свіжий, з нескінченною фруктовою насолодою, м'якими та ніжними танінами та яскравим, динамічним післясмаком
Аромат - Елегантний, об'ємний, складний аромат вина наповнений нотами малини, чорниці та суниці у поєднанні з пряними тонами кориці та евкаліпту. Їх доповнюють чарівні трав'янисті відтінки, нюанси какао та м'яти.
Гастрономічні поєднання - Вино добре поєднується з жарким, м'ясом на грилі, дичиною, тортелліні з тушкованою телятиною, бараниною із зеленню, тушкованою яловичиною, жарким, пастою Болоньєзе та ароматними сирами середньої витримки.
"Camelot" - культове італійське вино, що є черговою інтерпретацією знаменитого бордоського поєднання Каберне Совіньйон-Мерло "на сицилійський лад", в результаті чого на світ народилося дуже цікаве, багате, соковите вино, захоплююче і благородне, як і безсмертний, що надихнув на його створення. легендарного лицарського замку короля Артура.
Виноград для виготовлення "Камелот" вирощується у Трапані на висоті 235 метрів над рівнем моря на ґрунтах, складених із глини та вапняку. Урожай збирається вручну, спочатку в першу декаду вересня з лоз знімають Мерло, а потім Каберне Совіньйон. Ферментація в термоконтрольованих резервуарах із нержавіючої сталі при температурі 25-27 ° С триває 13 днів. Після яблучно-молочного бродіння вино витримується протягом 9 місяців у бочках із французького дуба. Після розливу у пляшки вино дозріває ще 6 місяців у підвалах виноробні. За годину до вживання рекомендується декантація.
Виноробня "Firriato" була відкрита в 1985 році Сальваторе Ді Гаетано в античному місті Еріче, неподалік Трапані, столиці провінції. Тут найвища щільність виноградників в Італії. Молодий винороб побачив багатий, хоч і не виражений необхідним чином, потенціал для зростання та розвитку виноробства у цій галузі. Компанія Firriato стала виробляти на Сицилії не просто економічно вигідні, але якісні вина та виражати через свої напої еволюцію смаку споживачів.
Під суворим контролем Сальваторе Ді Гаетано господарство бурхливо, інтенсивно та невблаганно розвивалося, народжувалися нові вина, купувалися нові ферми та удосконалювалася техніка та технологічне обладнання винного заводу. Разом із зростанням "Фірріато" зростали нагороди та призи, які заслужено завойовували вина господарства, а головне — зростало кохання споживачів. Сьогодні можна сміливо сказати, що компанія "Фірріато" відкрила світу Сицилію та сицилійські вина. Тому у світовій пресі виноробню "Фірріато" проголосили одним із найпрестижніших винних будинків Сицилії.
Характеристики Вино Firriato Camelot 2016 червоне сухе 0.75 л (BWR2400)
Виробник | Firriato Інші: Вино Firriato |
Об'єм, л | 0.75 Інші: Вино об'єм, л: 0.75 |
Країна виробник | Італія Інші: Італійське вино |
Вид напою | сухе Інші: Сухе вино |
Рік виробництва | 2016 |
Міцність | 14.5 Інші: Вино міцність: 14.5 |
Вміст цукру, г/л | 0.47 |
Сорт винограду | Cabernet Sauvignon, Merlot |
Колір вина | червоне Інші: Вино колір: Червоне |
Регіон | Сицилія |
Класифікація | IGT |