Професійні м'ясорубки
- Є в наявностіКод: 1321211М'ясорубка Grunhelm AMG2634ASSJЗалишити відгук-402 грн3 748 грн3 346 грн+ 10 бонусів
- Споживана потужність, Вт: 2600
- Максимальна потужність, Вт: 2600
- Продуктивність, кг/хв: 5.5
- Лоток: есть (металический)
- Додаткові насадки: соковыжималка шнековая, овощерезка (терка/шинковка), насадка для колбасок, насадка «кеббе»
Показати всі - Є в наявностіКод: 1321212М'ясорубка Grunhelm AMG2663APSJЗалишити відгук-489 грн4 569 грн4 080 грн+ 12 бонусів
- Споживана потужність, Вт: 2600
- Максимальна потужність, Вт: 2600
- Продуктивність, кг/хв: 5.5
- Лоток: есть (металический)
- Додаткові насадки: соковыжималка шнековая, овощерезка (терка/шинковка), насадка для колбасок, насадка «кеббе»
- Додаткові можливості: Прорезиненные ножки, функция Реверс, Отсек для хранения насадок
Показати всі
Професійні м'ясорубки перетворять на однорідний фарш навіть найтвердіші шматки м'яса, риби з хрящами та прожилками в одну мить. У нашому інтернет-магазині Stylus можна вибрати потрібну модель та купити професійну м'ясорубку в Україні за вигідною ціною. Залишилася справа за малим – вибрати відповідну фінансам, функціональним можливостям, оснащенню та продуктивності модель.
Професійні м'ясорубки: особливості та переваги
Для подрібнення різних видів продуктів використовуються механічні та електромеханічні пристрої, які називаються м'ясорубками. Прилади розрізняються за типом: промислові м'ясорубки та побутові. Для роботи на виробництві, в кафе, ресторанах та інших закладах громадського харчування обирають професійні моделі, оскільки вони мають наступні переваги:
- висока швидкість;
- продуктивність;
- функціональність;
- надійність;
- простота конструкції;
- довговічність;
- ударостійкий корпус.
М'ясорубка професійна складається з лотка для завантаження продуктів, шнека та ножів, решіток, притискного механізму та електроприводу. Споживання електроенергії становить 450-800 Вт залежно від потужності. Корпус виготовляється з металу, нержавіючої сталі та алюмінію, а внутрішні елементи – сталеві.
Оскільки такі агрегати призначені для професійних кухонь, то виробниками пропонуються універсальні кольори. Найбільш популярними вважаються зразки з корпусом сріблястого або сірого кольору, а також екземпляри у відтінку нержавіюча сталь. Зазвичай пристрої мають лаконічний дизайн, що відповідає модним трендам.
Як купити професійну м'ясорубку: функції, характеристики та правила експлуатації
Промислова професійна м'ясорубка для кафе використовується для швидкого перетворення свіжого м'яса або риби на фарш, приготування сосисок, ковбас, кондитерських виробів та ін. Одиниця виміру продуктивність – кілограм перероблених продуктів за одну хвилину часу. Купити професійну м'ясорубку електричну можна продуктивністю до 1 кг, 1-2 та 2-3 кг, а також понад 3,5 кг. При виборі даного параметру необхідно орієнтуватися на передбачуваний рівень завантаження агрегату: що більше обсяги роботи, то вище потрібна продуктивність.
Допоміжні технології
Для комфортної роботи виробники впроваджують такі додаткові технології:
- Функція захисту від перевантаження запобігає перегріву двигуна, вимикаючи його автоматично при перевищенні допустимого показника температури. За рахунок цього продовжується термін експлуатації техніки.
- Технологія захисту двигуна від перепадів напруги в електромережі, що дозволяє не переживати за роботу та витривалість пристрою при стрибках напруги.
- Стійкі ніжки з покриттям із прогумованого матеріалу або присоски знижують вібрацію та рівень шуму апарату, що працює навіть на максимально допустимих обертах.
- Опція реверс, також відома під назвою зворотний хід, передбачає повернення шматка, що застряг, від шнека до завантажувального отвору. Завдяки такій опції не потрібно зупинятися та розбирати прилад, щоб очистити його.
Корисні поради щодо вибору
Модель професійної м'ясорубки підбирають залежно від частоти використання, обсягу продуктів, який необхідно обробити, та бажаної кількості насадок у базовому комплекті постачання. М'ясорубки електричні професійні мають потужність від 1000 до 2000 Вт. Варіанти до 1 кВт підходять для періодичного використання та перетворення на фарш курячого філе, ніжних сортів м'яса. Електром'ясорубки потужністю 2 кВт і вище швидко та легко перетворять на однорідну масу щільну свинину з хрящами та жилами, інші сорти м'яса та риби.
Вибираючи м'ясорубку професійного зразка, важливо уточнити комплект постачання. Стандартно в комплекті йдуть 1-3 решітки з отворами різного діаметру, а також пропонуються варіанти з насадками для печива, «кеббе», пристроями для формування ковбасок. Подібні пристрої необхідні як на звичайній домашній кухні, так і на професійній, оскільки вони розширюють функціональні можливості приладу. Тепер ви зможете приготувати не лише курячий, свинячий, яловичий, комбінований чи рибний фарш, але також зробити домашню ковбасу, сосиски, кеббе або навіть заготівлі для печива.
Невід'ємний елемент промислової електром'ясорубки – штовхач продуктів, який убереже руки від порізів та травм. При виборі пристрою ви можете уточнити матеріал, з якого виготовлений штовхач. Найчастіше виробники пропонують варіанти із міцного та стійкого до зносу пластику, але також зустрічаються і металеві штовхачі.
Популярні торгові марки
Якщо цікавить м'ясорубка промислова професійна, то рекомендуємо звернути увагу на продукцію наведених нижче торгових марок:
- Liloma,
- Steba,
- Sirman,
- Торгмаш,
- Gastromix.
Перелічені компанії мають налагоджене виробництво професійного обладнання для кухні, контроль якості товарів виконується на кожному етапі. Таким чином, ви можете не переживати про якість, надійність, міцність і довговічність агрегату. М'ясорубка професійна для громадського харчування та інших місць користування прослужить тривалий період часу за умови дотримання рекомендацій щодо експлуатації та догляду від виробника.
Рекомендації з експлуатації та догляду
Щоб прилад радував стабільністю протягом тривалого терміну, рекомендують дотримуватися легких правил догляду. В першу чергу пристрій очищають від залишків їжі після закінчення готування, а також перед зміною типу продукту. Це допоможе уникнути змішування запахів та утворення іржі на внутрішніх та зовнішніх комплектуючих із металу. Внутрішні деталі та зовнішню частину промивають теплою водою із сіллю або неагресивними миючими засобами. Якщо апарат не буде використовуватися якийсь період часу, то його потрібно не тільки помити, а й ретельно просушити, а потім перемістити на полицю або в шафу для зберігання.
Прилад встановлюють на рівну стійку горизонтальну поверхню для коректної роботи, зменшення шуму і вібрації. При транспортуванні електром'ясорубку не рекомендують перевертати, щоб уникнути збоїв у роботі.
Вигідно купити професійну м'ясорубку в Україні в інтернет-магазині Stylus
Купити професійну м'ясорубку за неймовірно вигідною ціною можна на сайті нашого інтернет-магазину Stylus.ua. Оформляйте замовлення через кошик онлайн або за допомогою консультантів колл-центру, які підберуть товар під ваш бюджет та побажання, допоможуть порівняти основні параметри та характеристики, розкажуть про особливості придбання в кредит або розстрочку. Оплатити замовлене онлайн або по телефону обладнання можна готівкою при отриманні або післяплатою у відділенні служби доставки, а також шляхом безготівкового переказу. Доставка можлива по Києву та іншим регіонам України. Також можливий варіант самовивезення замовлення – дзвоніть, будемо раді проконсультувати та допомогти з вибором обладнання.