Вино Campagnola Valpolicella Ripasso Classico Superiore червоне сухе 0.75л (VTS2523430)
Країна виробник | Італія |
Вид напою | сухе |
Вміст цукру, г/л | 6.5 |
Сорт винограду | Rondinella, Corvinone |
Регіон | Венето |
Класифікація | DOC |
Опис товару
Опис, стилістика: Колір вина темно-рубіновий. Пряний букет з інтенсивним ароматом стиглої вишні. Сухий, повний, м'який смак у роті, з дуже приємною горьчінкой в післясмаку.
Гастрономія: Добре підходить до грибного різотто і м'ясної пасти, щільним страв з дичини, смаженого і тушкованого м'яса, до ароматним зрілим, переважно пресованим сирів.
Температура подачі, С: 17-18
Виноградник: Зона пурала, яка давно вже визнана за її видатні якості, знаходиться на висоті 200 м в історичному центрі зони Вальполічелла між Валгатарано і Марано.
Спосіб виробництва: Ферментація і мацерація на шкірці проходить протягом 10 днів, потім вино зціджується і залишається "відпочивати" до лютого наступного року. Потім вино реферментіруется по техніці "Ріпассо" на свіжої вичавці, яка залишилася після ферментації Амароне і Речіото. Після вино знімається з осаду.
Спосіб витримки: У дубових бочках 1 рік, після - в пляшці протягом 4 місяців.
Цікаві факти, історія, замітки: Карло Кампаньола почав свою виноробну кар'єру в 1886 році, а вже в 1907 отримав Перше визнання - медаль за краще "вино речото" на 2-ій виставці вин в Вероні. Його дружина, Катерина Зардіні, коли залишилася вдовою і залишившись з десятьма синами на руках відважно продовжила справу свого чоловіка.
Характеристики Вино Campagnola Valpolicella Ripasso Classico Superiore червоне сухе 0.75л (VTS2523430)
Виробник | Campagnola Інші: Вино Campagnola |
Об'єм, л | 0.75 Інші: Вино об'єм, л: 0.75 |
Країна виробник | Італія Інші: Італійське вино |
Вид напою | сухе Інші: Сухе вино |
Міцність | 14 Інші: Вино міцність: 14 |
Вміст цукру, г/л | 6.5 |
Сорт винограду | Rondinella, Corvinone |
Колір вина | червоне Інші: Вино колір: Червоне |
Регіон | Венето |
Класифікація | DOC |